Werkplaats / APK

AUTO ONDERHOUD

Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt, wij verzorgen graag met zorg het onderhoud van uw auto.
Tevens zijn wij het juiste adres voor alle voorkomende reparaties.
Elk merk of type auto is welkom bij MJJ Autotrading in Mill. Tevens verzorgen wij graag diverse inspecties, zoals de jaarlijkse winterinspectie of zomerinspectie alvorens u op vakantie gaat.
Tijdig onderhoud aan uw auto voorkomt storingen en onnodige kosten als gevolg van tekortkomingen. Indien er tijdens het onderhoud slijtages of defecten geconstateerd worden, wordt er beoordeeld of vervanging noodzakelijk is. Indien dit noodzakelijk is en extra kosten met zich meebrengt nemen wij altijd eerst contact met u op om de meerkosten met u te bespreken.

APK-KEURING

De Algemeen Periodieke Keuring, oftewel de APK-keuring. is ingesteld door de overheid voor uw veiligheid en medeweggebruikers. Het team van De Rijk Auto vindt veiligheid op de weg zeer belangrijk. Vandaar dat wij APK-keuringen aanbieden voor een zeer gereduceerd tarief. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt, is deze zelfs gratis. Onze APK-keurmeesters keuren uw auto met zorg.
Zij volgen regelmatig de nodige opleidingen om u te garanderen dat uw auto veilig is. Afhankelijk van het bouwjaar, moet uw auto na vier jaar, twee jaar of jaarlijks APK gekeurd worden.